Φιλοσοφία - ELTEK | Ελληνική Τεχνολογία Εκρηκτικών | eltek.com.gr

Λογότυπο ELTEK | Ελληνική Τεχνολογία Εκρηκτικών
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ELTEK | Διαβάστε την φιλοσοφία της Ελτεκ
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Η φιλοσοφία, η οποία διέπει την eltek, βασίστηκε σ’ ένα ανθρωποκεντρικό και πελατοκεντρικό μοντέλο, το οποίο διαμορφώθηκε στα πλαίσια της δημιουργίας μιας μεγάλης, σοβαρής και κυρίως αξιόπιστη εταιρείας του συγκεκριμένου κλάδου.

 
Η eltek από την πρώτη μέρα λειτουργίας της έθεσε ως βασική προτεραιότητα, την ασφάλεια των εργαζομένων της, των πελατών της και την προστασία του περιβάλλοντος.

 
Η επένδυση της σε αντιρρυπαντικές τεχνολογίες και εξοπλισμό, η κατάρτιση του προσωπικού της σε θέματα ασφαλείας, καθώς η υιοθέτηση και η εφαρμογή των πλέον αυστηρών κανόνων ασφαλείας, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία τα οποία δηλώνουν - στον υπέρτατο βαθμό - το σταθερό στόχο της eltek να αποτελεί έναν από τους βασικούς ηγέτες της αγοράς των εκρηκτικών προϊόντων στα Βαλκάνια.

 
Η ικανοποίηση των πελατών της eltek θεωρείται δεδομένη και, παράλληλα, συγκριτικό πλεονέκτημα, γεγονός που διασφαλίζεται με κάθε τρόπο από την ποιότητα, η οποία εξασφαλίζεται τόσο στις παραγωγικές διαδικασίες όσο και στις υπηρεσίες προς τον πελάτη.

 
Ο ακριβής προσδιορισμός των αναγκών και απαιτήσεων των πελατών της eltek - σε συνδυασμό με την ασφαλή κάλυψη τους σε όλα τα στάδια της παραγωγής, της παράδοσης των εκρηκτικών υλών, αποτελούν από μόνα τους μοναδικά κριτήρια που καταδεικνύουν σε κάθε περίπτωση την άριστη λειτουργία και το μοναδικό επαγγελματισμό της eltek.
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού